Login pagina

Nieuwe bezoekers

Algemeen:

Bent u uw wachtwoord vergeten, klik op Uw wachtwoord vergeten? om uw wachtwoord te resetten.

Bij een bestelling wordt het e-mailadres waarmee u bent ingelogd gebruikt voor toezenden van de factuur en informatie over de voortgang van uw bestelling. Het wisselen van e-mailadres voor de factuur is alleen mogelijk wanneer u met een ander e-mailadres inlogt.

Uw login-gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de behandeling van vragen, aankopen en nieuwsbrieven. Nieuwe aanvragen worden door onze medewerkers gecontroleerd op authenticiteit. Het toekennen van een nieuwe login kan daarom enige tijd kosten.

Bij het inloggen op de webshop gaat u accoord met de spelregels voor gebruik (disclaimer) en retouren. Deze vindt u na inloggen in het zijmenu.

Voor PKN bezoekers:

Als u alleen producten of diensten van het LRP team nodig hebt hoeft u niet in de webshop in te loggen. Klik op LRP-bestellingen om naar de LRP omgeving te gaan.

Wilt u Kerkbalans artikelen bestellen of combineren met een LRP-bestelling (alleen voor PKN) log dan in met uw account of maak een account aan. Klik op Een account aanmaken om naar de registratie pagina te gaan. 

Voor OKKN bezoekers:

Om te kunnen bestellen hebt u een account nodig. Klik op Een account aanmaken om naar de registratie pagina te gaan. Na beoordeling van uw registratie ontvangt u een inlogcode. U kunt deze inlog ook in de komende jaren blijven gebruiken.

 

 


Geregistreerde bezoekers

Als u een account hebt, logt u hier in.
Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan hier.

* Vereiste velden