header

De Rank neemt eerste prijs folder Kerkbalans in ontvangst

De Rank neemt eerste prijs folder Kerkbalans in ontvangst

Op 9 februari 2017 vond in een zaal van kerkgebouw van de Hervormde Gemeente De Rank in Staphorst de prijsuitreiking plaats van de wedstrijd "Beste Folder Kerkbalans 2017". De Rank heeft de eerste prijs in de wacht gesleept en daarmee een cheque van € 2.000 gewonnen.

De voorzitter van de kerkrentmeesters van De Rank, Alwin Compagner (rechts op de foto), kreeg de prijs uit handen van de voorzitter van de wedstrijdjury, Ineke van der Ouderaa, (links op de foto).

Op basis van het thema: "Draag uw steentje bij" is door het creatieve team van de Rankeen folder ontwikkeld met gebruik making van legosteentjes en legopoppetjes. Een  aantrekkelijke folder is het resultaat. Er is slim gebruik gemaakt van een alom bekend en sympathiek merk om de aandacht te trekken voor de kerk.

De Rank heeft een paar jaar geleden een werkgroep Kerkbalans ingesteld die alle ruimte krijgt om creatief en communicatief aantrekkelijk materiaal te maken. Concreet resultaat van deze strategische stap is een verhoging van de jaarlijkse inkomsten!
Volgens de kerkrentmeesters is die stijging van inkomsten nadrukkelijk te danken aan het werk van de werkgroep Kerkbalans!!

Deel dit nieuwsbericht