header

Nieuws

Onderdelen 61 tot 70 van totaal 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

Kerkbalans gaat het hele jaar door

Kerkbalans gaat het hele jaar door

De actieweken van Kerkbalans 2015 zijn voorbij. De nieuwe campagne is gepresenteerd en in vele plaatselijke kerken is de aftrap voor de jaarlijkse inzameling geweest. Dat wil echter niet zeggen dat hiermee de Actie Kerkbalans voor 2015 voorbij is. Het hele jaar door kan het inzamelen van bijdragen voor de eigen lokale kerk doorgaan.

Lees meer  
Uw bijdrage maakt het verschil!

Uw bijdrage maakt het verschil!

De cijfers van de Actie Kerkbalans over de afgelopen jaren laten zien dat gemiddeld minder gevers per persoon gemiddeld meer geven. Onder trouwe gevers groeit het besef dat de plaatselijke kerk afhankelijk is van de Kerkbalans-bijdragen. Ze weten dat ook wanneer het aantal kerkleden terugloopt,  de kosten voor onderhoud van het gebouw en dergelijke hetzelfde blijven. Deze mensen zijn de steunpilaren van de lokale kerk waarvoor dank!

Lees meer  
Actie Kerkbalans 2015 in volle gang

Actie Kerkbalans 2015 in volle gang

In vele lokale kerken in Nederland is na de officiële aftrap op woensdag 14 januari de actie Kerkbalans 2015 van start gegaan. Folders worden verspreid, brieven rondgebracht en op nog veel meer manieren wordt aan kerkleden gevraagd om mee te doen.

Lees meer  

Film Kerkbalans zondag bij omroep RKK op 18 en 25 januari om 11:20 uur.

De korte film die is gemaakt voor de nieuwe campagne van Kerkbalans is komende zondag te zien op televisie. Omroep RKK toont de film na afloop van de Eucharistieviering die om 10.30 uur begint en een uur duurt. ...

Lees meer  

Korte film nieuwe campagne Kerkbalans beleeft première

Een lachend bruidspaar, ontroerde jonge ouders die hun baby laten dopen, een opa die zijn kleinzoon iets uitlegt, een meisje dat met verwondering de ruimte van een kerk in zich opneemt, een vrouw die soep deelt. Vandaag ging de korte film van de nieuwe campagne voor de Actie Kerkbalans in Utrecht in première. De film laat de beelden zien van ... 

Lees meer  

Voor elke kerk een eigen computer-vrijwilliger

De actie Kerkbalans wordt elk jaar uitgevoerd door vrijwilligers in een parochie of gemeente onder leiding van het plaatselijke kerkbestuur. Met de bevolking en kerkleden vergrijst ook het vrijwilligersbestand. Hoewel iemand nooit te oud is om zich in te zetten voor de kerk en het werk van de vele 60-plussers die de kar vaak trekken zeer hoog wordt gewaardeerd, doet zich binnen deze groep wel een belangrijk tekort voor: er is een gemis aan mensen die handig zijn met de computer.

Lees meer  

Actie Kerkbalans op twitter en facebook

Onderdeel van de nieuwe campagne van de actie Kerkbalans, die op woensdag 14 januari wordt gepresenteerd, is dat ook de social media worden ingezet. Kerkbalans is actief op twitter en facebook. Lees meer  

Nieuwe website voor Kerkbalans

De actie Kerkbalans heeft een nieuwe website. Kerkbalans is de fondsenwervende actie van vijf samenwerkende kerken. Woensdag 14 januari wordt een nieuwe campagne gepresenteerd waarin de website www.kerkbalans.nl een centrale rol speelt. De site werd gebouwd door bureau Wendrich naar een idee van reclamebureau Reprovinci.

Lees meer  

Nieuwe invulling Actie Kerkbalans 2015 in Amstelveen

Een nieuwe aanpak Kerkbalans ‘uitproberen’ is altijd spannend en kost tijd. Al twee jaar hikt de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert tegen een andere aanpak aan. Lees verder om te zien hoe de uitdaging wordt aangegaan. Lees meer  
Nieuwe campagne Actie Kerkbalans wordt op 14 januari gepresenteerd.

Nieuwe campagne Actie Kerkbalans wordt op 14 januari gepresenteerd.

De jaarlijkse fondswerfactie van vijf samenwerkende kerkgenootschappen onder de naam Kerkbalans presenteert op 14 januari 2015 een nieuwe campagne. De campagne werd ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau Reprovinci. Het thema en de slogan die dit bureau bedachten waren vrijwel in één keer goed. ‘Een schot in de roos’, zeg Kees van den Berg, een van de projectleiders van Kerkbalans. 

Lees meer  

Onderdelen 61 tot 70 van totaal 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8