Onderzoek gestart naar resultaten Actie Kerkbalans 2017

Titel:Onderzoek gestart naar resultaten Actie Kerkbalans 2017
Onderzoek gestart naar resultaten Actie Kerkbalans 2017
Bericht Intro:In week 10 van 2017 wordt de inlichtingenstaat inzake de inkomsten van Kerkbalans 2017 online gezet, en tevens -omdat ieder jaar toch blijkt dat dat het aantal teruggezonden staten stimuleert- op papier naar de invullers verzonden. De lijst is een heel stuk korter dan vorige jaren, zodat het nog gemakkelijker is om hem in te vullen.
Bericht:

In week 10 van 2017 wordt de inlichtingenstaat inzake de inkomsten van Kerkbalans 2017 online gezet, en tevens -omdat ieder jaar toch blijkt dat dat het aantal teruggezonden staten stimuleert- op papier naar de invullers verzonden. De lijst is een heel stuk korter dan vorige jaren, zodat het nog gemakkelijker is om hem in te vullen.

Wij vragen alle colleges dit zo mogelijk online te doen, of anders de op papier ingevulde staat in de meegezonden antwoordenveloppe terug te zenden. Hoe meer inzendingen, des te betrouwbaarder de resultaten van het onderzoek zijn. En dat is belangrijk, want steeds meer gemeenten willen hun eigen Kerkbalans cijfers met de landelijke patronen en niveaus vergelijken. Als u de inlichtingenstaat online wilt invullen of bekijken kunt u hier klikken.

Categorie:Nieuws