Opening webwinkel Kerkbalans.nl een week uitgesteld

Titel:Opening webwinkel Kerkbalans.nl een week uitgesteld
Opening webwinkel Kerkbalans.nl een week uitgesteld
Bericht Intro:Het VKB-bureau verzorgt de website en de webwinkel van Kerkbalans.nl. Daar kunnen gemeenten van de Protestantse Kerk en Rooms-katholieke parochies materialen bestellen, maar ook ideeën opdoen voor de nieuwe Actie Kerkbalans, die eind januari 2018 zal worden gehouden.
Bericht:

Het VKB-bureau verzorgt de website en de webwinkel van Kerkbalans.nl. Daar kunnen gemeenten van de Protestantse Kerk en Rooms-katholieke parochies materialen bestellen, maar ook ideeën opdoen voor de nieuwe Actie Kerkbalans, die eind januari 2018 zal worden gehouden.

Zoals gebruikelijk was de planning dat de vernieuwde website en de webwinkel met alle producten voor de Actie Kerkbalans 2018 open zou gaan op 12 september a.s. Als VKB-bureau zijn we echter een kleine organisatie. Twee sleutelfiguren rond het klaarmaken van de website en de webwinkel zijn door familieomstandigheden in de cruciale periode van de afgelopen weken een tijdje niet inzetbaar geweest. Dat heeft ons helaas een week vertraging opgeleverd.

De mailing naar gemeenten en parochies, waarmee ze geattendeerd worden op de nieuwe materialen en diensten en opening van webwinkel, wordt een week later verzonden, namelijk 19 september. Ook de bestelperiode wordt overigens een week verlengd.

Categorie:Nieuws