header

Recordpoging klokluiden met Ernst en Bobbie

Doe je mee?

Ernst en Bobbie willen het record klokluiden breken! Dat kunnen ze niet met z’n tweeën, daar hebben ze jou voor nodig! Ben of ken je een kind dat van herrie maken houdt? Perfect!

Het programma begint zaterdag 21 januari om 12.00 uur in de Domkerk in Utrecht. Ernst en Bobbie zorgen voor een oorverdovend, energiek feestje. Alle kinderen (met hun ouders of grootouders) zijn van harte welkom om mee te doen. Vlak voor 13.00 uur vertrekken we naar buiten, om op het Domplein de echte recordpoging te houden. Het record is gebroken als zo'n 300 kinderen enkele minuten lang een klokje laten klinken. Entree is gratis en de klokjes worden ter plekke uitgedeeld. Entree is gratis.

Ben jij er ook bij? En neem je vriendjes mee!


Waarom een recordpoging?

De recordpoging is onderdeel van het Landelijk Inluidmoment van de actie Kerkbalans. Direct na de recordpoging klinken om 13.00 uur de klokken van de kerk op het plein, en van andere kerken in de stad. Tegelijkertijd klinken door heel Nederland in meer dan 100 steden en dorpen kerkklokken, als start van de grootste fondsenwervende actie van Nederland. Deze klokken luiden de actie Kerkbalans gezamenlijk in.

Kerkbalans 2017

De actie Kerkbalans is een jaarlijkse campagne van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk en de Oud-Katholieke Kerk in Nederland. Met Kerkbalans vragen lokale kerken hun leden om een financiële bijdrage voor het plaatselijke kerkenwerk.

Programma

12.00 Ontvangst met chocolademelk
 
12.10 Programma met Ernst en Bobbie

12.50 Oorverdovende recordpoging

13.00 Bekendmaking recordpoging

13.05 Afsluiting

 

Aanmelden

Hoeveel kinderen neem jij mee naar de recordpoging? Laat weten dat je komt. Vol=vol!

Aanmelden