Startmoment in uw kerk

Vier de start van Actie Kerkbalans in uw kerk. Dat kan op allerlei manieren. Door de geldwerfactie op een zichtbare manier te starten, weten meer mensen dat de kerk geld nodig heeft en gaan de leden wellicht ook meer geven. Een startmoment is ook een uitgelezen kans om vrijwilligers, betrokken bij de kerk of Kerkbalans, in het zonnetje te zetten.

Geef Kerkbalans een klinkende start met het luiden van de klokken of open de campagne met een expositie met foto’s van uw kerkleden voor de Nationale Fotowedstrijd. We geven u praktische tips om hiermee aan de slag te gaan!

 

Luid de klok voor Actie Kerkbalans

Al enkele jaren starten kerken de actie met het luidden van de klokken. Dit blijkt een eenvoudig maar effectief middel om aandacht te vragen voor de Actie Kerkbalans. Wilt u op 19 januari 2019 om 13.00 uur ook de klok luidden voor Kerkbalans, dan kunt u gebruik maken van het stappen plan, om dit zo succesvol mogelijk te organiseren.

Lees het stappenplan inluiden

 

Campagnestart die tot de verbeelding spreekt

De Kerkbalans fotowedstrijd is een landelijke wedstrijd, maar ook voor uw kerk heeft de wedstrijd veel te bieden. We zetten op een rij hoe u de Nationale Fotowedstrijd kunt inzetten voor uw eigen lokale Actie Kerkbalans. En ook hoe u uw kerkleden kunt motiveren om zowel landelijk als plaatselijk mee te doen.

Bekijk onze handvatten voor een beeldende start