Webshop Actie Kerkbalans 2018

Weet u nu al dat u producten wil bestellen en/of folders en posters wilt bewerken en bewaren? Log dan eerst in met uw account. U ziet dan ook meteen de prijzen en producten die voor uw gemeente of parochie beschikbaar zijn. Kies voor inloggen het tabblad "Inloggen" aan de linkerkant naast de tekst.

Update 12 oktober 2017: de online te bewerken poster en raambiljet kunnen worden gebruikt.

Update 24 oktober 2017: Gegarandeerde besteltermijn wordt verlengd tot 21 november 2017! Ook de korting voor online bestellen is langer geldig. Sommige zelfmaakproducten zijn later beschikbaar dan verwacht. Om u tegemoet te komen verlengen wij de besteltermijn. Bestelt u voor 21 november dan wordt uw bestelling alsnog medio december geleverd.

Update 27 oktober 2017: de zelfmaakfolders met zwart/wit en kleuren indruk in een full colour folder zijn beschikbaar.

 

 

Maak eenvoudig actiematerialen op maat

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om snel en eenvoudig eigen actiemateriaal voor uw gemeente of parochie te maken. Uit ervaring weten we dat materialen op maat beter gezien en gelezen worden. Het creëren van eigen folders, posters en enveloppen is heel eenvoudig!

 

 

Bestel Kant-en-klare materialen

Folders, posters, enveloppen; u kunt allerlei kant-en-klare actiematerialen bestellen. Plaats uw bestelling en breng uw lokale Actie Kerkbalans goed onder de aandacht!

 

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina