header

Kerkbalans lanceert campagnefilm 2016

Kerkbalans lanceert campagnefilm 2016

Vandaag, woensdag 13 januari, lanceert de Actie Kerkbalans haar campagnefilm voor 2016. Het is een korte film waarin de geïnterviewden uit vier eerdere filmpjes voorbij komen. Gerda, Anton, Wil en Maurits onderstreepten eerder in afzonderlijke interviews het belang van Kerkbalans. De campagnefilm is een compilatie en geeft daarmee een gevarieerd en breed beeld van het thema ‘Mijn Kerk Inspireert’.

Ook dit jaar wordt de campagnefilm uitgezonden op televisie en wel op zondagochtend 17 januari, aan het eind van de Eucharistieviering door de KRO op NPO 2 zo rond 11.20 uur. (De Eucharistieviering begint om 10.30 uur ). De film is nog een tweede keer te zien op zondagochtend 24 januari zelfde tijd, zelfde zender.

Beschikt uw parochie of gemeente over een eigen website? Dan kunt u ook daar de in totaal vijf filmpjes laten zien om het belang van Kerkbalans onder de aandacht te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om de filmpjes aan de kerkleden te laten zien voor of na een viering of in een speciale bijeenkomst over Kerkbalans. Zowel filmpjes als bijbehorende interviews zijn hier te downloaden.


Bekijk de campagnefilm hier. Lees ook het eerder verschenen nieuwsbericht.

Deel dit nieuwsbericht