header

Nieuws

Onderdelen 71 tot 74 van totaal 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

Kerkbalansconsulenten bisdom Rotterdam starten advisering

De Kerkbalansconsulenten die actief zijn in het bisdom Rotterdam hebben de eerste contacten met parochies gelegd. Kerkbalansconsulenten zijn deskundige vrijwilligers uit parochies, die andere parochies ondersteunen bij het geven van een nieuwe impuls aan hun actie Kerkbalans.

Op bijeenkomsten op 11 en 12 juni 2014 in de vicariaten stelden de Kerkbalansconsulenten zich voor aan parochies. Op die avond en daarna werden de eerste contacten gelegd. Op woensdag 2 juli wisselden de Kerkbalansconsulenten in Delft onderling uit over hun ervaringen rond de eerste contacten met parochies. Die zijn positief.

Lees meer  
Periodieke gift goed middel voor meer inkomsten plaatselijke kerken

Periodieke gift goed middel voor meer inkomsten plaatselijke kerken

Sinds 1 januari 2014 is het eenvoudiger geworden om een gift aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) te doen die, binnen daarvoor geldende regels, fiscaal volledig aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

(Dit bericht is een aangepaste versie van de eerdere publicatie)

Lees meer  

Leergang communicatie en fondsenwerving in bisdom Breda

Op woensdag 14 mei 2014 vond de eerste bijeenkomst plaats voor communicatie en fondsenwerving in de ruimtes van de Priester- en Diakenopleiding Bovendonk te Hoeven. Baukje Stam, zelfstandig adviseur met veel ervaring rond de actie Kerkbalans, verzorgt de leergang.

Lees meer  

Actie Kerkbalans komt in januari 2015 met een nieuwe campagne

Actie Kerkbalans is al jaren een van de grootste fondsen wervende acties in Nederland, waarmee plaatselijke kerken van vijf kerkgenootschappen hun leden om een financiële bijdrage vragen. Voor 2015 komt de Actie met een nieuwe campagne, die in de week van 18 januari zal worden gelanceerd.

Lees meer  

Onderdelen 71 tot 74 van totaal 74

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8